Terug

Steigers kopen bij Steigers-steigerhout

Koop snel en direct zowel nieuw als gebruikt steigerhout, een complete steiger of losse steigermaterialen.  Wij leveren binnen Nederland, maar inmiddels ook in België, Frankrijk, Duitsland en Spanje.

Steigerhout

Naast eigen import van hoogwaardig nieuw steigerhout, hebben wij ook een zeer breed assortiment gebruikt steigerhout. Al onze planken worden handmatig en nauwkeurig door ervaren medewerkers gesorteerd op kwaliteit, kleur, gebruiksduur en liggen gelat en droog opgeslagen. Ons steigerhout kan worden gebruikt voor interieurbouw, meubels en voor uw terras. Omdat ze fijn bezaagd zijn, hoeft u ze alleen maar licht op te schuren.

Steigers en Steigermaterialen

Steigers-Steigerhout biedt een groot assortiment gebruikte en nieuwe steigermaterialen (Traditioneel of Tube-Lock) aan voor de verkoop. Zowel de zakelijke als particuliere klant kan bij ons terecht.

Bij ons is de keuze niet beperkt tot een steiger. Steigers-Steigerhout biedt een totaalpakket. Of u nu losse steigermaterialen wenst of een complete steiger, u bent bij ons aan het juiste adres. Zelfs voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Op basis van uw juiste bouwtekeningen berekend ons systeem het juiste aantal m2 benodigde steigermaterialen. U koopt zo precies de hoeveelheid welke u nodig heeft.

Welk type steiger het meest geschikt is voor u om in te zetten is afhankelijk van veel verschillende factoren  zoals de aard van de werkzaamheden, gebruiksduur en specificaties van het pand waar aan gewerkt wordt.

Voor meer informatie over verkoop kunt u geheel vrijblijvend telefonisch of via mail contact opnemen. Voor een offerte aanvraag dient u onderstaand contactformulier in te vullen met de benodigde informatie.

  Bouwtekeningen met gevelmaten

  Gewenste aantal loopniveaus per gevel

  Huren of kopen

  HurenKopen

  Leveren of afhalen

  LeverenAfhalen

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Onze garanties

  • Bezorgen in Nederland

  • Direct online bestellen, achteraf betalen

  • Snelle levering (tussen 07:00 - 22:00 uur)

  • Omruilgarantie bij volgende levering

  • Altijd ruime voorraad

  • Uitstekende service