De betrouwbare partner in steigers en steigerhout

Steigers- en Steigerhout is een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf gevestigd aan de Burgemeester van Erpstraat 15A te Berghem.
We zijn een betrouwbare partner voor het kopen en/of huren van steigers en verkoop van nieuw en/of gebruikt steigerhout.

Doordat wij een kleinschalig bedrijf zijn, staan wij “dichtbij” onze klanten en schakelen wij snel van een grootschalig project naar een particuliere klant.
Onderscheidend door kritisch met u mee te denken en door onze persoonlijke benadering zorgen wij voor een goede relatie met onze klanten en opdrachtgevers.
Dit zorgt voor een betrouwbare basis om “samen te werken”.

 

Huren of kopen van steigers of steigerhout bij Steigers-Steigerhout?

Steigers-Steigerhout heeft gegarandeerd de steiger of het steigerhout waar u naar op zoek bent. Met onze oplossingsgerichte denkwijze- en klantgerichte aanpak weet u snel en eenvoudig waar u aan toe bent. U ontvangt vooraf altijd een duidelijke prijsopgave en heldere offerte zodat daar nooit onduidelijkheden over kunnen bestaan.
Uw keuze gemaakt? Dan doen we er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Vanzelfsprekend kunt u rekenen op absolute topkwaliteit.
Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van Steigers-Steigerhout zelf. U bent van harte welkom!

Onze garanties

  • Bezorgen in Nederland

  • Direct online bestellen, achteraf betalen

  • Snelle levering (tussen 07:00 - 22:00 uur)

  • Omruilgarantie bij volgende levering

  • Altijd ruime voorraad

  • Uitstekende service