Steigers-Steigerhout.nl biedt een breed pakket aan steigers (Traditioneel en Tube-lock) en steigerhout. Onze relaties betreft grote- midden grote en kleine bouwbedrijven, ZZPérs, interieurbouwers, standbouwers, organisatoren van evenementen, meubelmakers, architecten en particulieren binnen Nederland, Belgïe, Frankrijk, Spanje en Duitsland.

Steigers

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van traditionele en Tube-Lock steigers en/of losse steigermaterialen. U kunt bij ons terecht voor een gedegen advies en bouwsteigers op maat of vaste pakketten. Naast maatwerk bieden wij ook samengestelde traditionele en Tube-Lock steigers tegen scherpe prijzen. 

Steigerhout

Naast eigen import van hoogwaardig nieuw steigerhout heeft Verharen Steigers-Steigerhout.nl een zeer breed assortiment in gebruikt steigerhout. Wij hebben altijd minimaal 6 verschillende kwaliteiten gebruikt steigerhout op voorraad. Al onze planken liggen droog en zijn bij binnenkomst gesorteerd gezien kwaliteit bij ons zeer hoog in het vaandel staat. Wij werken met vaste grote bouwbedrijven van wie wij onze steigerhout betrekken. Dit betekend een continuïteit van onze voorraad.